Happy April Fool’s Day: Significant, History, Quotes and Wishes , Jokes and Pranks

0 193

Happy April Fool’s Day: This day celebrated on 1st April, every year. In this day people crack jokes do harmless pranks with family, friends and close ones. The day is not a public holiday in any country except Cyprus which is a national holiday, Odessa, Ukraine and the first of April is an official city holiday. The custom of setting aside a day for playing harmless pranks upon one’s neighbour has been relatively common in the world historically.

april fool s day hand drawn elements lettering 23 2148471844 5e8334181d999
Happy April Fool’s Day

History

Now, that we are all set to welcome the month of April, gear up to play pranks on friends and family members. April 1 is celebrated as April Fool’s Day worldwide. This day is celebrated for several centuries by different cultures. According to some historians speculate that April Fools’ Day dates to 1582, when France switched from the Julian calendar to the Gregorian calendar, as called for by the Council of Trent in 1563.

The day is celebrated with jokes and laughter and people look forward to this day as it brings joy and happiness. People can get away with almost anything on this day.

Happy April Fool’s Day

Quotes and Wishes

“Somebody misses you every second and wants to meet you as soon as possible. Guess who? Your chimpanzee friend in the zoo”

“The best trick for a person like you is to stay mum and let others think if you are a fool than to break the silence and making it evident.Happy April Fool’s Day.”

“There is only one reason why you are not able to finish your work and that’s because you never do it. Happy April Fool’s Day to my coworkers.”

“There is nothing bad in being foolish sometimes as we cannot be always intelligent. Happy April Fool’s Day to you.”

“My friend thinks he’s the smartest and feels only an onion can make him cry. So, I just thre a stone at his face and made him realize he was wrong. Happy April Fool’s Day.”

“Scientists have finally been able to spot the difference between a man and a monkey….. Man sends messages and monkey reads messages….. Have a wonderfool Fool’s Day.”

“A fool is always a fool and therefore, the date doesn’t matter….. But still I want to wish you on April 1st a very Happy Fool’s Day”

“Wishing a very Happy April Fool’s Day to you. Do not underestimate fools as they are responsible for making intelligent smart.”

“Happy April Fool’s Day to everyone. Let us celebrate being foolish as this is a fun thing to do.”

“When you are a foolish soul then no one expects anything intelligent out of you and that is quite a relief. Happy April Fool’s Day.”

“On the occasion of April Fool’s Day, let us come together and salute all the foolish people around us as they are special in their own ways. “

“Just wanted to remind you that today is your day and you are making it a perfect one just by being you. Happy April Fool’s Day.”

“If anyone thinks that you are smart then just smile at him and wish him a Happy April Fool’s Day and he would know it all.”

“The best trick for a person like you is to stay mum and let others think if you are a fool than to break the silence and making it evident. Happy April Fool’s Day.”

“Wishing a very Happy April Fool’s Day to you my dear. There is no way we can change the fact, you are a fool and you will remain one.”

“A fool is always a fool and therefore, the date doesn’t matter….. But still I want to wish you on April 1st a very Happy Fool’s Day!!!”

“Somethings made for each other like bread and butter, fork and knife, paper and pen and you and stupidity….. Happy Fool’s Day to the best foolish friend!!!”

“Scientists have finally been able to spot the difference between a man and a monkey….. Man sends messages and monkey reads messages….. Have a wonderfool Fool’s Day.”

“If people call you crazy then don’t believe them….. If people call you stupid then believe them because they are saying it all right….. A Happy Fool’s Day to you.”

“There is a virus that just entered your brains but he died because he failed to find any brains inside your head…. Happy April Fool’s Day dear.”

“Keep pranking, keep laughing, happy April Fool’s day!”

April Fools Day Wishes 1
Happy April Fool’s Day

Jokes

  1. Believe nothing and trust no one this April Fools’ Day.
    Ans-So it’s just like any other day.
  2. April Fools’ Day is like a huge open mic night.
    Ans-Millions of people go out of their way to demonstrate how unfunny they are
  3. What monster plays the most April Fools’ jokes?
    Ans-Prankenstein.
  4. Did you hear about the guy who swapped the labels on the pumps at the gas station?
    Ans-It was an April Fuels’ joke.
  5. Excuse me, sir.
    Ans-Do you think they named April Fools’ Day in your honor?
  6. Why was the donkey annoying his friend?
    Ans-It was April Mules’ Day.
  7. You should know that no one understood it was an April Fools’ joke.
    Ans-No one expected you to have a sense of humor.
  8. A and C were going to prank their friend…
    Ans-But they just letter B.
  9. Which day of the year do monkeys like best?
    Ans-The first of Ape-ril.
  10. Which day is the worst to propose on?
    Ans-April Fools’ Day.
  11. A couple of pranksters broke into the local police station and stole all the lavatory equipment.
    Ans-A spokesperson was quoted as saying, “We have absolutely nothing to go on.”
  12. What’s a stepladder’s favorite holiday?
    Ans-April Stools’ Day.
  13. What did April Fools’ Day say after it won an award?
    Ans-Prank you.
  14. Who needs April Fools’ when your whole life is a joke?
    Ans-April fools.
  15. Who needs a day for the fools?
    Ans-I’m surrounded by them all year.
  16. I don’t always joke on April Fools’ Day.
    Ans-Just kidding, I do.
  17. My favorite April Fools’ Day prank is pretending I’m going to leave my couch.
    Ans-On my way out.
  18. There are some friends you know will never pull an April Fools’ Day prank.
    Ans-Because they think it’s still March.
  19. I’m going to pull an April Fools’ Day prank on my landlord by not paying rent.
    Ans-Rent isn’t due today; you’re just kidding!
Happy April Fool’s Day

Pranks

“Dearest dad, you may not know but you are truly lucky to have me and I am not saying this because it is April Fool’s Day today.”

“On the occasion of April Fool’s Day, I wish that you never run out of jokes and you always enjoy laughter and smiles. Wishing a very Happy April Fool’s Day to you.”

“There is only one reason why you are not able to finish your work and that’s because you never do it. Happy April Fool’s Day to my coworkers.”

“Having online studies is the most amazing way of studying as you never know how much have really studied. Happy April Fool’s Day.”

“When you study online then you are actually witnessing the combination of your worst and best hobbies. Wishing a very Happy April Fool’s Day to you.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-->